Stiri Monden Sport Economie Actualitate

Cele mai citite stiri

E oficial. Se schimbă banii. Totul se decide în următoarele zile

Dăncilă e în corzi. Sunt anunțate PROTESTE de amploare.

Aici SE ASCUND EXTRATEREŞTRII? Imaginea de pe Google Earth îi poate convinge pe mulţi. VIDEO viral în articol

Pensiile în pericol! Guvernul Dăncilă în colaps! Ce urmează să se negocieze! Toți românii sunt vizați

Prognoza meteo: Cât de mult se încălzeşte vremea înainte de Crăciun. În ce regiuni loveşte urgia şi unde va ploua abundent

Ion Iliescu şi americanii. ACUM SE EXPLICĂ MULTE. Ce s-a întâmplat în 1990? Mărturii istorice

CUTREMUR la Guvern! DENUNȚ pentru Viorica Dăncilă. De ce este ACUZAT premierul României

FC BOTOȘANI - FCSB 1-3 // NOTE GSP: 4 steliști au impresionat la Botoșani + perla FCSB-ului și jucătorul "masacrat" de Becali au fost cei mai slabi de pe teren

Orașul din România în care un polițist local câștigă un salariu de 8.650 lei, un șofer la primărie 5.200 lei, iar un portar 4.400 lei! Va fi revoltă în toată țara

HOROSCOP 17 decembrie. Zodia care va beneficia de încasări mari

România, şah mat?

Iohannis ARE ZILELE NUMĂRATE în laboratoarele PSD. PLAN ISTORIC comandat de Dragnea. Breaking news

FOTO "Perla" rugby-ului românesc: Singurul proiect cu care se mândreşte Alin Petrache la capătul unui an negru

EXCLUSIV | "Vedeţi ce se întâmplă fără el. E cel mai bun". E cea mai aşteptată revenire la FCSB: "Şi echipa naţională suferă"

Scenariu dezastruos pentru Donald Trump. Cine sunt miliardarii care ar putea să îi ia locul

Trei DUELURI-ȘOC în "optimile" Champions League! Adversari dificili pentru Liverpool, Juventus și Man Utd. Real și Barca au avut noroc

GSP LIVE // VIDEO Stelistul din lotul lui Dinamo e apărat de conducători: "Asta e ce trebuie să conteze pentru toată lumea"

GSP LIVE // VIDEO Scandal de proporții în vestiarul lui CS U Craiova: "N-am mai rezistat, m-am enervat și l-am lovit"

Moroşanu a acceptat să se bată cu Ghiţă, dar ironiile continuă: "Ai nevoie de perfuzii şi de 8 luni de pregătire!"

Dragnea a spus tot! În România intră alimente cu otravă! Ce riscă românii

Surpriză! Cine este candidatul secret de la prezidențiale. Este un presonaj cu notorietate

Atacul lui Dragnea la Iohannis este o diversiune. Cine poate hotărî punerea sub acuzare a preşedintelui

Cristina Neagu a spus ADEVĂRUL! De ce s-a accidentat handbalista

APMGR cere GUVERNULUI să scadă TAXELE la MEDICAMENTE. Toţi PACIENŢII trebuie să ŞTIE asta!

Orban vrea să mărească de la 250 până la 400 ORELE SUPLIMENTARE

Există şi români fericiţi. Populaţia bogată a României a crescut în 2017 cu 13%, la 3.720 de persoane

Există şi români fericiţi. Populaţia bogată a României a crescut în 2017 cu 13%, la 3.720 de persoane - Numărul românilor cu active nete de peste 5 milioane de dolari a crescut în 2017 cu 13%, ajungând la 3.720 de persoane, iar estimările arată că până în 2022 numarul acestora va ajunge la 5.630, potrivit unei analize realizată de Knight Frank.

Există şi români fericiţi. Populaţia bogată a României a crescut în 2017 cu 13%, la 3.720 de persoane

Mai multe stiri din Ziarul Financiar:

Transilvania Construcţii va da acţionarilor dividende trimestriale cu un randament de 3,8%

Transilvania Construcţii va da acţionarilor dividende trimestriale cu un randament de 3,8% - Acţionarii Transilvania Construcţii din Cluj Napoca, firmă controlată în proporţie de 95% de familia Timofte, au aprobat distribuirea unui dividend brut trimestrial de 1,9 lei/acţiune, ceea ce asigură un randament de circa 3,8%, plata acestora fiind programată pentru 16 ianuarie.

Ministerul de Finanţe a atras luni 289 mil. lei de la bănci, cu dobânda de 3,79% pe an şi scadenţa în 2021

Ministerul de Finanţe a atras luni 289 mil. lei de la bănci, cu dobânda de 3,79% pe an şi scadenţa în 2021 - Ministerul de Finanţe a redeschis o emisiune de titluri scadentă în octombrie 2021 şi s-a împrumutat cu 289 mil. lei, faţă de volumul de 600 mil. lei programat, la o dobândă anuală de 3,79%.

Avi Compact estimează afaceri de peste 7 mil. euro pentru anul acesta. Segmentul corporate a generat 75% din venituri

Avi Compact estimează afaceri de peste 7 mil. euro pentru anul acesta. Segmentul corporate a generat 75% din venituri - Avi Compact, una dintre cele mai mari companii care furnizează soluţii integrate de climatizare şi instalaţii, estimează afaceri de peste 7 mil. euro în 2018, în creştere cu 5% faţă de rezultatul obţinut anul trecut, segmentul corporate contribuind cu aproximativ 75% la veniturile realizate de companie.

Avi Compact estimează afaceri de peste 7 mil. euro pentru anul acesta. Segmentul corporate a generat 75% din venituri

Avi Compact estimează afaceri de peste 7 mil. euro pentru anul acesta. Segmentul corporate a generat 75% din venituri - Avi Compact, una dintre cele mai mari companii care furnizează soluţii integrate de climatizare şi instalaţii, estimează afaceri de peste 7 mil. euro în 2018, în creştere cu 5% faţă de rezultatul obţinut anul trecut, segmentul corporate contribuind cu aproximativ 75% la veniturile realizate de companie.

Eurostat: România a fost între primele trei ţări din UE cu cea mai ridicată inflaţie, în noiembrie

Eurostat: România a fost între primele trei ţări din UE cu cea mai ridicată inflaţie, în noiembrie - România, Ungaria şi Estonia au avut cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei din Uniunea Europeană (UE) în noiembrie, fiecare de câte 3,2%, arată datele publicate luni de Eurostat - Biroul european de statistică.

Banca Transilvania a răscumpărat 1,47 mil. acţiuni în cinci şedinţe de tranzacţionare

Banca Transilvania a răscumpărat 1,47 mil. acţiuni în cinci şedinţe de tranzacţionare - Banca Transilvania a răscumpărat în perioada 10-14 decembrie un număr de 1,47 milioane de acţiuni proprii, la un preţ total de 3,48 milioane lei, parte a programului de răscumpărare aprobat de acţionari în aprilie 2018.

Comisia Europeană: România trebuie să recupereze ajutoare de stat incompatibile de 335 mil.euro de la Oltchim, nu de la companiile care au cumpărat o parte din activele combinatului

Comisia Europeană: România trebuie să recupereze ajutoare de stat incompatibile de 335 mil.euro de la Oltchim, nu de la companiile care au cumpărat o parte din activele combinatului - Oltchim Râmnicu Vâlcea a beneficiat de la privatizarea eşuată în septembrie 2012 de ajutoare de stat incompatibile în valoare aproximativă de 335 de milioane euro, pe care statul roman trebuie să le recupereze de la societatea petrochimică, nu de la investitorii care au cumpărat recent o parte dintre activele Oltchim, a constatat Comisia Europeană în urma unei investigaţii.

Comisia Europeană nu uită: România trebuie să recupereze ajutoare de stat în valoare de 335 de milioane de euro acordate combinatului Oltchim

Comisia Europeană nu uită: România trebuie să recupereze ajutoare de stat în valoare de 335 de milioane de euro acordate combinatului Oltchim - România trebuie să recupereze ajutoare de stat în valoare de 335 de milioane de euro acordate combinatului Oltchim de la privatizarea eşuată din septembrie 2012, a decis Comisia Europeană.

Star Taxi mută judecata cu Primăria Bucureşti privind interzicerea aplicaţiilor de tip taxi la Curtea Europeană de Justiţie

Star Taxi mută judecata cu Primăria Bucureşti privind interzicerea aplicaţiilor de tip taxi la Curtea Europeană de Justiţie - Tribunalul Bucureşti a admis pe 14 decembrie întrebările preliminare formulate de Star Taxi şi mută la Curtea Europeana de Justiţie a Uniunii Europene judecata privind anularea Hotărârii Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti prin care s-a încercat interzicerea aplicaţiilor de tip taxi, a anunţat compania.

Preşedintele Iohannis iese la încă un atac: Nu ne vom întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat

Preşedintele Iohannis iese la încă un atac: Nu ne vom întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat - Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la 29 de ani de la Revoluţie, că memoria martirilor este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia şi graţierea şi că România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat.

Alro Slatina vrea să împrumute 70 milioane dolari pentru capital de lucru şi investiţii

Alro Slatina vrea să împrumute 70 milioane dolari pentru capital de lucru şi investiţii - Acţionarii Alro Slatina, singurul producător de aluminiu primar şi de aliaje din aluminiu din România, au aprobat astăzi suplimentarea cu încă 70 milioane de dolari a unei facilităţi de credit contractată în 2015 printr-un sindicat bancar, în valoare de 167 milioane dolari.

Deloitte a fost consultant coordonator al Chimcomplex în procesul de obţinere a finanţării de 164 de milioane de euro pentru preluarea Oltchim

Deloitte a fost consultant coordonator al Chimcomplex în procesul de obţinere a finanţării de 164 de milioane de euro pentru preluarea Oltchim - O echipă mixtă de experţi ai Deloitte Marea Britanie, Deloitte România şi Reff & Asociaţii, membră a reţelei globale Deloitte Legal, a oferit consultanţă companiei Chimcomplex SA Borzeşti în procesul de obţinere de finanţare pentru preluarea activelor Oltchim SA, aflată în insolvenţă.

Andrei Rădulescu, director Analiză Macroeconomică Banca Transilvania: Ponderea deficitului de cont curent în PIB se va majora de la 3,2% în 2017 la 4,7% în 2018, după care se va ajusta la 3,6% în 2019

Andrei Rădulescu, director Analiză Macroeconomică Banca Transilvania: Ponderea deficitului de cont curent în PIB se va majora de la 3,2% în 2017 la 4,7% în 2018, după care se va ajusta la 3,6% în 2019 - Ponderea deficitului de cont curent în PIB se va majora de la 3,2% în 2017 la 4,7% în 2018, după care se va ajusta la 3,6% în 2019, respectiv 2,9% în 2020, apreciază Andrei Rădulescu, director Analiză Macroeconomică la Banca Transilvania.

eJobs: Companiile caută peste 9.000 de manageri, mai ales pe vânzări şi logistică. Bucureşti conduce în topul salariilor, cu o medie de 7.662 de lei, urmat de Cluj şi Timişoara

eJobs: Companiile caută peste 9.000 de manageri, mai ales pe vânzări şi logistică. Bucureşti conduce în topul salariilor, cu o medie de 7.662 de lei, urmat de Cluj şi Timişoara - Numărul de locuri de muncă pentru poziţii de management disponibile pe platforma eJobs a crescut în 2018 cu aproximativ 10%, companiile scoţând în piaţă peste 9.000 de astfel de oferte, în condiţiile în care cele mai mari salarii sunt în Bucureşti, cu o medie de 7.662 de lei pe lună.

Bilanţul STB după 11 ani de Mercedes: Din cele 1.000 de autobuze Mercedes Citaro, 870 încă sunt pe traseu

Bilanţul STB după 11 ani de Mercedes: Din cele 1.000 de autobuze Mercedes Citaro, 870 încă sunt pe traseu - Cele 1.000 de autobuze Mercedes Citaro, care au fost livrate către RATB (acum STB) în perioada 2006 -2009, au în prezent un coeficient de utilizare de 87,9%, ceea ce înseamnă că 870 de autobuze sunt pe teren, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai STB.

Coaliţia pentru Dezvoltarea României: Dublarea cheltuielilor cu pensii până în 2021 nu este acoperită de veniturile statului şi presupune un cost anual suplimentar de 18 mld.euro

Coaliţia pentru Dezvoltarea României: Dublarea cheltuielilor cu pensii până în 2021 nu este acoperită de veniturile statului şi presupune un cost anual suplimentar de 18 mld.euro - Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR) critică noul proiect de lege a pensiilor şi consideră că propunerea de a dubla cheltuielile publice cu pensiile până în 2021, respectiv a le creşte cu peste 130% până în 2022, nu este sustenabilă, nefiind însoţită de măsuri de creştere a veniturilor publice.

A investit într-o cafenea care a devenit unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru creativii din Bucureşti. Ce alte locuri recomandă antreprenoarea de la Beans & Dots?

A investit într-o cafenea care a devenit unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru creativii din Bucureşti. Ce alte locuri recomandă antreprenoarea de la Beans & Dots? - Anca Ungureanu, om de marketing şi comunicare, a deschis în urmă cu doi ani, alături de partenera sa, designerul Adelina Ivan, Beans & Dots - coffee shop şi concept store în inima Palatului Universul.

KeysFin: Afacerile jucătorilor din retailul alimentar vor depăşi 100 mld. lei la finalul anului

KeysFin: Afacerile jucătorilor din retailul alimentar vor depăşi 100 mld. lei la finalul anului - Afacerile companiilor din retailul alimentar vor trece de 103 miliarde de lei până la finalul anului, reprezentând o creştere de aproape 6 mld. lei faţă de rezultatul înregistrat în 2017, potrivit estimărilor făcute de analiştii de la KeysFin.

Investiţiile în cercetare au crescut cu 11% la nivel global în 2018; Apple revine pe primul loc în topul celor mai inovative companii, după ce fusese depăşită de Alphabet

Investiţiile în cercetare au crescut cu 11% la nivel global în 2018; Apple revine pe primul loc în topul celor mai inovative companii, după ce fusese depăşită de Alphabet - Cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare ale companiilor au crescut cu 11% în 2018 la nivel global, ajungând la un total de 782 de miliarde de dolari, conform unei analize anuale efectuate de echipa PwC Strategy& a celor mai mari 1000 de companii listate din lume în funcţie de investiţiile pentru cercetare şi dezvoltare.

Fitbit lansează în România plata cu ceasul

Fitbit lansează în România plata cu ceasul - Fitbit, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de ceasuri inteligente şi gadgeturi purtabile, a introdus pe piaţa locală, împreună cu Banca Transilvania, serviciul Fitbit Pay care le permite utilizatorilor să facă plăţi cu ceasul la POS-urile contactless - care sunt compatibile cu tehnologia de comunicaţii NFC (Near Fied Communication).