Stiri Monden Sport Economie Actualitate

Cele mai citite stiri

Anunț despre PENSII: Nici nu știți ce vă așteaptă!

"Este o brută!" Unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii vorbeşte fără menajamente despre Ion Ţiriac

Se CONFIRMĂ: există VIAŢĂ după MOARTE. Un supravieţuitor al unui accident de maşină povesteşte totul

Lista COMPLETĂ cu PROFEŢIILE TERIFIANTE care se vor abate peste noi. Iată ce ne AŞTEAPTĂ

FOTO+VIDEO| Cum arată cel mai nou tramvai produs în România

ATAC DEVASTATOR la Principesa Margareta: "Şi-a PĂRĂSIT TATĂL şi STĂ CU MÂNA ÎNTINSĂ în faţa Parlamentului! Împlineşte VISUL lui Stalin!”

Denunțătorul din dosarul TelDrum, audiat la DNA

Pe fondul creşterii Robor, românii amână să cumpere locuinţe

EXCLUSIV/ Părinții lui Ionuț, băiețelul ucis de maidanezi, au rămas fără banii din conturi. ”Eram în pelerinaj când ne-au sunat de la bancă”

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Pensia poate fi poprită de executor?

S-a rupt macaraua cu care se lucra la noua clădire a Spitalului de Copii din Timișoara I GALERIE FOTO

APS face 90 de ani! Gală la Ateneul Român " Hagi, Țiriac și Halep, printre personalitățile premiate

UPDATE. CRIMINALUL de la Oradea, Sorin Rogia, PRINS la Timișoara noaptea trecută. A RECUNOSCUT că și-a UCIS prietenul

FOTO VIDEO Elevii din Focşani au interacţionat cu roboţi celebri. Pentru construcţia acestora s-au investit milioane de dolari

Marine Le Pen, dezlănţuită împotriva băncilor. Liderul extremei drepte franceze va depune plângere pentru "discriminare"

Un lucru neștiut despre REGINĂ a fost făcut public. Cine a dezvăluit secretul

Prefectul de Vaslui: Guvernul a aprobat alocarea a 27 milioane de lei pentru plata salariilor la Protecția Copilului

De unde mai stoarce statul bani: Subvenţiile de 2 miliarde de lei pentru cadastrarea naţională vor fi retrase

ISTERIE în rândul femeilor. POZIȚIA care a DEVENIT VIRALĂ. Bella Hadid a LANSAT IMAGINEA anului

Teme fundamentale: căsătoria (12)

Capital LIVE. Invitat: ALEXANDRU MANDA, co-fondator Atelierele Pegas: Anul acesta, producția va număra 17.000 de biciclete

VICTOR ALISTAR, implicat într-un ACCIDENT RUTIER GRAV. În ce stare se află MEMBRUL CSM

Gică Popescu îl avertizează pe Băluță, după declarațiile la adresa lui Ianis Hagi: "Să vă spun ce ar fi pățit în Spania, dacă făcea așa ceva"

EXCLUSIV Fost patron din Liga 1, prezent aseară în fața sediului DNA să-l susțină pe prietenul Liviu Dragnea " E acuzat că i-a adus pe "susținătorii agresivi” ai liderului PSD

Tudor Chirilă, mesaj emoționant la 18 ani de la dispariția marelui gazetar sportiv Ioan Chirilă

Ryanair a egalat Tarom la numărul de pasageri pe Otopeni

Ryanair a egalat Tarom la numărul de pasageri pe Otopeni - Compania aeriană low-cost Ryanair a avut în prima jumătate a acestui an aproximativ 900.000 de pasageri pe rutele din şi spre aeroportul Henri Coandă (Otopeni), conform datelor de la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti ( CNAB).

Ryanair a egalat Tarom la numărul de pasageri pe Otopeni

Mai multe stiri din Ziarul Financiar:

În această seară, Gala de aniversare ZF 19 ani. Unde suntem după 19 ani la curs, inflaţie, indicele BET şi dobânzi

În această seară, Gala de aniversare ZF 19 ani. Unde suntem după 19 ani la curs, inflaţie, indicele BET şi dobânzi -

Ce portofoliu de investiţii recomandă managerii care au 3 mld. euro în administrare

Ce portofoliu de investiţii recomandă managerii care au 3 mld. euro în administrare - Cei mai mari manageri de bani din România, care au în ad­ministrare aproximativ 3 mld. euro, împart aceleaşi opinii când vine vorba de structura unui portofoliu de investiţii: in­vestitorul să se orienteze într-un plasament pe termen lung, diver­sificarea să fie prezentă în orice portofoliu, iar clientul să rea­lizeze "un autoportret" al acceptării riscurilor în condiţiile în care unele persoane pot suporta stresul indus de volatilitatea por­tofoliului mai bine, iar altele nu pot accepta pierderi aproape deloc.

Ioana Radu, fiica lui Octavian Radu, ţinteşte vânzări de 2,5 mil. euro din distribuţia de jucării

Ioana Radu, fiica lui Octavian Radu, ţinteşte vânzări de 2,5 mil. euro din distribuţia de jucării - Ioana Radu von Saucken, fiica antre­prenorului Octavian Radu, pro­prie­tarul lanţului de librării Diverta, a dus businessul Ara Toys la 2 mil. euro anul trecut, la zece ani du­pă ce a preluat compania pe pier­dere, iar planurile antre­pre­noarei urmă­resc atin­ger­ea unei cifre de afaceri de 2,5 mil. euro anul acesta.

Talpeş, Bitdefender: Am mutat producţia echipamentului Bitdefender Box din China în Satu Mare deşi costurile sunt cu 7% mai mari

Talpeş, Bitdefender: Am mutat producţia echipamentului Bitdefender Box din China în Satu Mare deşi costurile sunt cu 7% mai mari - Bitdefender, compania românească de tehnologie cu cea mai puternică expansiune internaţională, a transferat din China la o fabrică din Satu Mare producţia celei de-a do­ua generaţii a Bitdefender BOX, un dispozitiv care odată integrat în reţeaua de comunicaţii dintr-o gospodărie ofe­ră protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase ce vizează dispozitivele conectate la internet.

Mihai Miron vrea să replice modelul spitalului din Braşov în oraşe precum Cluj sau Iaşi. "Nu mai sunt aşa de relaxat când vine vorba de credite de la bănci."

Mihai Miron vrea să replice modelul spitalului din Braşov în oraşe precum Cluj sau Iaşi. "Nu mai sunt aşa de relaxat când vine vorba de credite de la bănci." - Mihai Miron, antreprenorul care deţine Ropharma şi care controlează indirect spitalul privat Sf. Constantin din Braşov, spune că cererea pentru serviciile medicale private este în creştere continuă şi că a bugetat afaceri mai mari cu 30% pentru anul viitor faţă de avansul cu 20% înregistrat până acum de spital.

Depozitele bancare ale străinilor rămân la un nivel scăzut: 3,2 mld. euro

Depozitele bancare ale străinilor rămân la un nivel scăzut: 3,2 mld. euro - Depozitele pe termen lung constituite de străini la băncile locale, care reprezintă în mare parte linii de finan­ţare primite de la acţionari, au înregistrat o creştere uşoară în septembrie faţă de valorile înregistrate în iulie şi august, soldul ajungând după primele nouă luni la 3,2 mld. euro.

Complexul Therme din Bucureşti a trecut pe profit şi merge spre afaceri de 100 mil. lei

Complexul Therme din Bucureşti a trecut pe profit şi merge spre afaceri de 100 mil. lei - Therme Nord Bucureşti, compania care administrează complexul de welness şi relaxare Therme de lângă Capitală, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 47 de milioane de lei (peste 10 mil. euro), peste nivelul raportat în perioada similară a anului trecut, arată datele publice.

Scenarii pentru revoluţia fiscală: IT-iştii, PFA şi cei cu drepturi de autor sunt cel mai afectaţi

Scenarii pentru revoluţia fiscală: IT-iştii, PFA şi cei cu drepturi de autor sunt cel mai afectaţi - Costul angajatorului va scădea uşor pentru orice salariu obţinut în condiţii normale şi program normal, de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, în situaţia în care salariul net se păstrează la acelaşi nivel, diferenţa fiind de până la 10 lei, arată scenariile furnizorului de soluţii IT Romanian Software.

România deraiază de la indica­torii de sănătate macro­economică ai Uniunii Eu­ropene la capitolele "investiţii internaţionale nete" şi "indicele preţului imobilelor"

România deraiază de la indica­torii de sănătate macro­economică ai Uniunii Eu­ropene la capitolele "investiţii internaţionale nete" şi "indicele preţului imobilelor" - Parametrii sănătoşi ai Uniunii Europene la capitole precum investiţii internaţionale, pon­derea exportului pe piaţa mondială, datoria de stat brută sau rata şomajului plasează România printre ţările cu indicatori preponderent pozitivi atât în regiunea Europei Centrale şi de Est, cât şi în rândul statelor occidentale ale UE.

Retailerii mizează pe colaborarea cu producătorii locali pentru a-şi reţine clienţii. Kaufland a semnat un acord cu cooperativa Ţara mea pentru furnizarea de carne de porc

Retailerii mizează pe colaborarea cu producătorii locali pentru a-şi reţine clienţii. Kaufland a semnat un acord cu cooperativa Ţara mea pentru furnizarea de carne de porc - Marco Hößl, directorul general al Kaufland România: Suntem printre puţinii retaileri care oferă peste 50% produse locale, iar rolul nostru este să sprijinim producătorii români.

Un antreprenor din Prahova speră să ajungă la vânzări de 750.000 de lei dintr-un business cu haine pentru copii

Un antreprenor din Prahova speră să ajungă la vânzări de 750.000 de lei dintr-un business cu haine pentru copii - Alex Onciu, un antreprenor din judeţul Prahova, a înfiinţat în urmă cu cinci ani un business cu haine pentru copii şi speră ca în 2017 să ajungă la afaceri de circa 750.000 de lei, în creştere cu 50% faţă de anul trecut.

Estul merge pe muchie de cuţit: dacă salariile cresc, dar nu şi productivitatea, rămâne fără competitivitate. Dacă salariile nu cresc, va rămâne în capcana veniturilor medii. Trebuie schimbat modelul economic

Estul merge pe muchie de cuţit: dacă salariile cresc, dar nu şi productivitatea, rămâne fără competitivitate. Dacă salariile nu cresc, va rămâne în capcana veniturilor medii. Trebuie schimbat modelul economic - În Ungaria, salariile au crescut cu aproximativ 13% în septembrie şi în primele nouă luni ale acestui an în raport cu perioadele similare ale anului trecut, arată statistica oficială.

Şeful Air France - KLM România: Asistăm la un mic boom al generaţiei Millennials. A crescut prezenţa tinerilor la bordul avioanelor

Şeful Air France - KLM România: Asistăm la un mic boom al generaţiei Millennials. A crescut prezenţa tinerilor la bordul avioanelor - Alexandru Dobrescu, şeful com­pa­niei aeriene de linie Air France - KLM în România, care operează direct curse din Bucureşti spre Paris şi Amsterdam, spune că tra­ficul de pasageri pe cele două rute a înre­gistrat o creştere cu o cifră în primele zece luni din acest an şi că s-a remarcat o cerere în creştere pe segmentul tinerilor din generaţia Millennials.

Grafic: Cum a mers economia în ultimii 14 ani

Grafic: Cum a mers economia în ultimii 14 ani -

Grafic: Evoluţia rezultatelor financiare ale grupului BVB în primele nouă luni

Grafic: Evoluţia rezultatelor financiare ale grupului BVB în primele nouă luni -

Grafic: Evoluţia profitului net trimestrial raportat de Romgaz (T1 2013- T3 2017; milioane lei)

Grafic: Evoluţia profitului net trimestrial raportat de Romgaz (T1 2013- T3 2017; milioane lei) -

Grafic: Evoluţia principalilor indicatori ai grupului Raiffeisen în România în primele 9 luni din 2017

Grafic: Evoluţia principalilor indicatori ai grupului Raiffeisen în România în primele 9 luni din 2017 -

Grafic: Topul celor mai mari producători de cosmetice din lume şi prezenţa lor locală

Grafic: Topul celor mai mari producători de cosmetice din lume şi prezenţa lor locală -

Vacanţe de peste 200 mil. euro, dar nu pe Valea Prahovei: peste 180.000 de români îşi vor petrece vacanţa la schi în Austria în acest sezon de iarnă

Vacanţe de peste 200 mil. euro, dar nu pe Valea Prahovei: peste 180.000 de români îşi vor petrece vacanţa la schi în Austria în acest sezon de iarnă - Peste 180.000 de români vor merge în vacanţă la schi în Austria în acest sezon de iarnă, în creştere cu 5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Oficiul Naţional de Turism al Austriei.

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis despre statul paralel: Este o glumă destul de proastă

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis despre statul paralel: Este o glumă destul de proastă -