Stiri Monden Sport Economie Actualitate

Cele mai citite stiri

Prinţesa Diana ascundea un SECRET TERIBIL, cu puţin timp înainte de ACCIDENT. Dezvăluiri ŞOCANTE ale serviciilor secrete RUSEŞTI

Adevarata drama a lui Gabriel Cotabita abia acum a inceput. Ce ii fac fetele!

Paula Iacob, în stare gravă la spital

Un şarpe lung de doi metri a ÎNGROZIT călătorii într-o staţie CFR

Un român, milionar peste noapte!

Nu-şi găseşte prietene printre bucureştence! Prima doamnă suferă de singurătate când e în Capitală

Monica Iacob Ridzi cere pedeapsa cu moartea

Beyonce de România, bătută şi terorizată de iubitul arab: "Viaţa mea s-a schimbat radical"

Scrisoarea unei soții către amanta soțului

MApN-ul a găsit deja sponsori pentru Steaua: "Au pus o singură condiţie"

Nostradamus a prezis criza refugiaților? Începe al III-lea război mondial?

Cea mai simplă metodă prin care un cuplu îşi poate îmbunătăţi viaţa sexuală. Sfatul la care puţine cuplurile s-ar aştepta

Traian Băsescu: România ar trebui să refuze imigranții

Rețetă: ROBERT REDFORD

A murit soprana Eleonora Enăchescu, mama jurnalistului Vlad Enăchescu

Doi frați sirieni, care au ajuns ieri în Germania, au povestit calvarul prin care au trecut în drumul spre libertate: "În Ungaria e ca în Siria"

Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de marţi, 1 septembrie

Bătălie pe VIAȚĂ și pe MOARTE. Doi ȘERPI periculoși s-au înfruntat pe stradă. Cum s-a terminat CONFRUNTAREA acerbă | GALERIE FOTO şi VIDEO

DEZBATERE | De acord cu Iordănescu? Două prezenţe ciudate la lot şi două absenţe inexplicabile pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia

Regiunea germană Bavaria, asediată de imigranți

A jucat șase ani la Steaua și nici nu vrea să audă de CSA: "Eu pe Becali îl respect"

EXCLUSIV | Primarul care l-a adus pe Reghecampf de 4 ori la Snagov: "E un escroc. Are să-mi dea bani, dar fuge de mine". Mărturii şocante din trecutul antrenorului: "Cu Buftea, a fost trânteală curată"

Ipoteză uluitoare! Prințesa Diana, ucisă de trei spioni britanici, din cauza unui secret

Dezbrăcatu, faţă în faţă cu Botezatu! Îţi aminteşti cum arăta Codruţ Kegheş la prima apariţie la ”Cronica Cârcotaşilor”? VIDEO

Bancul de miercuri. Bătrânica şi Făt-frumos

Capital 03.09.2015, ziarul Capital de azi

Ziarul Capital din 03.09.2015, cele mai noi stiri din ziarul Capital, ultimele stiri din Capital de azi - www.capital.ro

Cele mai noi stiri Capital

BVB a închis în creştere şedinţa de miercuri

BVB a închis în creştere şedinţa de miercuri - Bursa de Valori Bucureşti /BVB/ a închis în creştere şedinţa de tranzacţionare de miercuri, iar valoarea tranzacţiilor s-a situat la 31,47 milioane de lei (7,08 milioane de euro).

Zorii unei noi generaţii de mega-proiecte imobiliare

Zorii unei noi generaţii de mega-proiecte imobiliare - Dezvoltatorii imobiliari vor inaugura până în vara anului viitor investiţii de peste 670 mil. euro, grupate în cele mai mari zece şantiere private din ţară. Aceştia vor pune pe piaţă zece clădiri de birouri noi, două malluri şi patru hale de depozitare.

Situaţie alarmantă în Europa! Aflux record de imigranţi în Austria şi în Germania

Situaţie alarmantă în Europa! Aflux record de imigranţi în Austria şi în Germania - Poliția Federală a spus că 2200 de solicitanți de azil au ajuns în landul german Bavaria, venind din Austria, o cifră record. Aceasta este "cel mai mare număr" de migranți înregistraţi în medie într-o zi în regiune, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției germane.

Coaching, meseria în care câștigi mai mult când clienții au performanțe

Coaching, meseria în care câștigi mai mult când clienții au performanțe - Pentru a ajunge să aibă ședințe plătite cu circa 350 euro pe oră, o persoană trebuie să investească aproximativ 2.500 euro în formare și să practice cu perseverență. Rezultatele clienților îi vor asigura, în timp, un renume.

Rusia domină bătălia pentru Arctica

Rusia domină bătălia pentru Arctica - SUA se luptă cu alte țări pentru o bucată din Oceanul Arctic, bogat în petrol şi gaze naturale. Este de aşteptat ca preşedintele american Barack Obama să admită, cu ocazia vizitei sale în Alaska, faptul că Statele Unite nu sunt pregătite pentru această luptă mondială pentru ocuparea Arcticii, scrie portalul de ştiri Business Insider.

Încasările ANAF au crescut cu 8,6% în primele opt luni din 2015

Încasările ANAF au crescut cu 8,6% în primele opt luni din 2015 - Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a colectat, în primele opt luni din 2015, cu 10,36 miliarde de lei mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, respectiv cu 8,6%, informează, miercuri, instituţia.

DOMO are o nouă echipă de management

DOMO are o nouă echipă de management - Electro-retailerul IT DOMO anunță o nouă componență a echipei de management.

Orange intenţionează să se listeze la Bursa din Spania

Orange intenţionează să se listeze la Bursa din Spania - Grupul francez de telecomunicaţii Orange va analiza o posibilă listare la bursă a filialei sale spaniole dar nu a luat nicio decizie cu privire la calendarul unei eventuale listări, a declarat miercuri directorul Orange Spain, Jean Marc Vignolles, transmite Reuters.

Ministerul Energiei va vota în AGA înfiinţarea companiei care va construi la Rovinari noul grup energetic

Ministerul Energiei va vota în AGA înfiinţarea companiei care va construi la Rovinari noul grup energetic - Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri a fost mandatat de Guvern, printr-un memorandum aprobat în şedinţa de miercuri a Executivului, să exercite dreptul de vot în Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Complexul Energetic Oltenia (CEO), în vederea constituirii companiei care va implementa proiectul de construcţie a unui nou grup energetic de 600 MW la Sucursala Electrocentrale Rovinari, din cadrul CEO.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere: Marile pieţe de capital au crescut miercuri

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere: Marile pieţe de capital au crescut miercuri - Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de miercuri în creştere, indicele Dow Jones s-a apreciat cu 1,29%, ajungând valoarea de 16.266,13 puncte, în creştere cu 207,85 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

AOAR, AmCham, FIC: Reducerea TVA este insuficientă. Sunt necesare şi urgente alte cinci măsuri de relaxare fiscală

AOAR, AmCham, FIC: Reducerea TVA este insuficientă. Sunt necesare şi urgente alte cinci măsuri de relaxare fiscală - În condițiile în care economia României abia își revine după criza care a determinat intrarea în insolvență a peste 158.000 de companii cu capital românesc și străin, Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) consideră că reducerea TVA este o măsură insuficientă pentru dezvoltarea economică durabilă a României și că politica fiscală ar trebui îndreptată spre accelerarea formării de capital autohton, încurajarea investițiilor în active productive și creșterea competitivității companiilor active în României, informează un comunicat al organizaţiei.

50 milioane de euro la buget de la jocurile de noroc online

50 milioane de euro la buget de la jocurile de noroc online - Majoritatea operatorilor de jocuri de noroc din online a venit la licenţiere şi a plătit taxele pentru perioada 2010 - prezent, valoarea acestora ridicându-se la circa 50 de milioane de euro, a declarat preşedintele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Odeta Nestor.

Transporturile, rată de absorbţie 61% la fondurile europene pentru resurse umane

Transporturile, rată de absorbţie 61% la fondurile europene pentru resurse umane - Programul Operaţional Sectorial de Transport - POS Transport - are în prezent o rată de absorbţie de 61% şi va încheia acest an cel mai probabil cu o rată de absorbţie de peste 70%, a declarat, miercuri, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, la Guvern.

Numărul controlorilor sanitar-veterinari a fost crescut cu 200

Numărul controlorilor sanitar-veterinari a fost crescut cu 200 - Guvernul a decis printr-o Hotărâre, suplimentarea cu 200 a numărului de posturi de natură contractuală, pe durată determinată, pentru activitatea de control a Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Cele mai performante procesoare Intel de până acum

Cele mai performante procesoare Intel de până acum - Intel Corporation a prezentat astăzi cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core. Acestea sunt cele mai performante procesoare de până acum ale companiei. Lansarea marchează un punct de cotitură în relația utilizatorilor cu computerele.

480 milioane de euro pentru resurse umane din fonduri europene

480 milioane de euro pentru resurse umane din fonduri europene - România a primit decizia privind ridicarea întreruperilor de plăţi şi a pre-suspendării pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 - 2013, astfel că, în aproximativ două săptămâni, ţara noastră va primi de la Comisia Europeană aproximativ 480 milioane euro, sume care au fost blocate, a declarat, miercuri, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, la Guvern.

Vestra mizează pe vânzări de patru ori mai mari

Vestra mizează pe vânzări de patru ori mai mari - Vestra, companie specializată în vânzarea de echipamente pentru companiile de utilități, se așteaptă, peste trei ani, la vânzări de peste patru ori mai mari ca urmare a unui parteneriat încheiat cu Rockwell Automation, lider mondial în domeniul automatizărilor industriale cu vânzări globale de peste 6 miliarde de dolari.

Polonia: Banca centrală menţine dobânda cheie la 1,5%

Polonia: Banca centrală menţine dobânda cheie la 1,5% - Banca Naţională a Poloniei a decis, miercuri, să menţină nemodificată dobânda de politică monetară, pentru a cincea lună consecutiv, în pofida îngrijorărilor referitorare la încetinirea ritmului de creştere, transmite Bloomberg.

Ponta, Codul Fiscal: Taxele ar putea fi reduse mai devreme de 1 ianuarie

Ponta, Codul Fiscal: Taxele ar putea fi reduse mai devreme de 1 ianuarie - Măsurile de reducere a taxelor amânate prin noul Cod Fiscal pentru 1 ianuarie 2017 pot fi puse în practică mai devreme de data respectivă dacă se demonstrează cu cifre că sunt sustenabile, potrivit premierului Victor Ponta.

Taxele pe clădiri şi terenuri abandonate pot fi majorate cu 500%

Taxele pe clădiri şi terenuri abandonate pot fi majorate cu 500% - Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Dan Manolescu a cerut, miercuri, la dezbaterile din Comisia pentru buget din Camera Deputaţilor, reintroducerea în Codul fiscal, aşa cum a fost iniţial, a unei prevederi care le dă posibilitatea consiliilor locale să majoreze impozitul pe clădiri şi pe terenuri din intravilan, neîngrijite, cu până la 500%.