Stiri Monden Sport Economie Actualitate

Cele mai citite stiri

Ducesa Kate NU A MAI PUTUT RĂBDA! Astăzi, A FĂCUT UN GEST NEAŞTEPTAT

LIBERTATEA TE AJUTĂ | Ce valoare are punctul de pensie?

Oana Lis, DEZVĂLUIREA care I-A ÎNGREŢOŞAT pe fani

TRAGEDIE în LUMEA CINEMATOGRAFIEI! ACTORUL Toma Moraru S-A SINUCIS

MIOARA ROMAN, DEZVĂLUIRI din INTIMITATE! Cum a fost PETRE ROMAN ÎNLOCUIT în DORMITOR!

Un URAGAN se îndreaptă spre România!

Nevasta i-a tăiat penisul în somn. Atacul a îngrozit tot satul

INCREDIBIL. BLESTEMUL lui Neşu l-a ajuns pe cel care l-a băgat în scaun cu rotile. Ce "şut" a primit Alje Schut

Nu sânii sau fundul. UIMITOR ce îi interesează mai mult pe BĂRBAŢI la femei

MUTULE, EȘTI INVIDIOS? Cum arată amantul soției sale! Află de ce nu divorțează

KATE MIDDLETON, JIGNITĂ de REGINA MARII BRITANII! DE CE S-A SUPĂRAT DUCESA?

DETALII INCENDIARE despre JUDECĂTORUL DE LA MASTERCHEF: "Am înţeles că s-a internat la PSIHIATRIE"

Andreea Marin, ADEVĂRUL CUTREMURĂTOR despre SĂNĂTATEA EI

Cristian Tudor Popescu, despre Viorel Hrebenciuc. "După cum a fost prezentat de Ponta, îl şi văd pe post de Isus Christos”

SFÂŞIETOR! CE A SPUS PE PATUL DE MOARTE BUNICA lui IONUŢ DOLĂNESCU?

Supă cu găluşte vesele

Pană despre furturile de lemn: Nu s-a putut fura fără complicitatea silvicultorilor şi a Poliţiei

EXCLUSIV | Reţea de prostituţie masculină în sistemul penitenciar românesc

LIGA CAMPIONILOR. Seară COLOSALĂ în cea mai importantă competiție intercluburi. Un brazilian a egalat recordul lui Messi!

DEZVĂLUIRILE CONTINUĂ! DETALIUL INCREDIBIL care îi unește pe gardienii de la PENITENCIARUL TÂRGU JIU!

Brioşe cu pere

VEŞTI PROASTE de la meteorologi! VINE IARNA!

MOMENT PENIBIL în emisiunea Simonei Gherghe! Prezentatoarea S-A BLOCAT

Joi va fi ECLIPSĂ PARŢIALĂ de SOARE! Să fie SEMN RĂU?

Ptiu! Piei, drace, cu cardul tău!

Capital 23.10.2014, ziarul Capital de azi

Ziarul Capital din 23.10.2014, cele mai noi stiri din ziarul Capital, ultimele stiri din Capital de azi - www.capital.ro

Cele mai noi stiri Capital

Rosneft a cerut 49 miliarde de dolari guvernului rus

Rosneft a cerut 49 miliarde de dolari guvernului rus - Grupul petrolier rus Rosneft, companie la care statul rus deţine aproximativ 70% din acţiuni, a cerut guvernului de la Moscova o asistenţă financiară în valoare de peste 2.000 de miliarde de ruble (49 de miliarde de dolari) pentru a face faţă sancţiunile impuse de guvernele occidentale pentru companiile din sectorul de petrol şi gaze naturale din Rusia, a declarat miercuri ministrul rus de Finanţe, Anton Siluanov, transmite RIA Novosti.

Producătorii agricoli europeni riscă să piardă 50 milioane euro anual din cauza Rusiei

Producătorii agricoli europeni riscă să piardă 50 milioane euro anual din cauza Rusiei - Producătorii europeni din sectorul agroalimentar riscă să piardă peste 50 de milioane de euro pe an după decizia Rusiei de a include pe lista produselor vizate de embargoul impus anterior Uniunii Europene şi măruntaiele, făinile şi grăsimile animale precum şi alte produse derivate de pe urma procesării bovinelor, porcinelor şi păsărilor, relatează AFP citând date publicate miercuri de Comisia Europeană.

Venitul minim, considerat stimul pentru "nemuncă”, a crescut vertiginos în ultimii doi ani

Venitul minim, considerat stimul pentru "nemuncă”, a crescut vertiginos în ultimii doi ani - Sumele acordate ca venit minim garantat au crescut cu câte 30% de la an la an, în 2013 şi 2014, potrivit datelor Ministerului Muncii. Sociologii avertizează că există riscul, dovedit în multe cazuri, ca ajutorul cumulat cu alte forme de sprijin să depăşească salariul minim şi să descurajeze munca.

ANRE, măsuri aprobate: Posibilitatea schimbării furnizorului în orice zi calendaristică, printre cele mai importante

ANRE, măsuri aprobate: Posibilitatea schimbării furnizorului în orice zi calendaristică, printre cele mai importante - Posibilitatea schimbării furnizorului în orice zi calendaristică și scurtarea procesului de schimbare a furnizorului, se află printre principalele modificări aduse în favoarea consumatorilor de Ordinul ANRE nr. 105/2014, față de vechea procedură.

O familie de braşoveni face 27 mil. euro din vânzarea de produse pentru construcţii

O familie de braşoveni face 27 mil. euro din vânzarea de produse pentru construcţii - Importatorul şi distribuitorul de produse auxiliare pentru construcţii şi industrie Temad Co din Braşov, deţinut de soţii Florin şi Anca Madar, estimează pentru acest an o creştere a afacerilor cu 10% pe fondul rezultatelor înregistrate în primele nouă luni.

Fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar: Am intrat în posesia unor înscrisuri pe care le-am predat azi la DNA

Fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar: Am intrat în posesia unor înscrisuri pe care le-am predat azi la DNA - Sorin Blejnar, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, a declarat miercuri la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că a venit să aducă anumite înscrisuri care să le fie folositoare procurorilor într-un dosar.

Cioloş: PNDR 2014 - 2020 ar putea fi aprobat de CE la finalul acestui an sau la începutul anului viitor

Cioloş: PNDR 2014 - 2020 ar putea fi aprobat de CE la finalul acestui an sau la începutul anului viitor - Programul Naţional de Dezvoltare Rurală ( PNDR) 2014 - 2020 ar putea fi aprobat de către Comisia Europeană la finalul acestui an sau la începutul anului viitor şi nu va prezenta modificări fundamentale în structură faţă de proiectul trimis de autorităţile române, a declarat miercuri comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, în cadrul conferinţei ”Economia românească la ieșirea din criză: Perspectivele și oportunitățile în context intern și european”.

Șeful ANRE: Angajații BNR și ASF pot pleca să lucreze în piețele supravegheate. Interdicția doar pentru angajați ANRE ar fi o discriminare

Șeful ANRE: Angajații BNR și ASF pot pleca să lucreze în piețele supravegheate. Interdicția doar pentru angajați ANRE ar fi o discriminare - Propunerea Departamentului Energiei de modificare a legii privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), care ar interzice membrilor Comitetului de Reglementare si angajaților autorității să lucreze sau să ofere consultanță de specialitate companiilor din energie, timp de trei ani de la părăsirea instituției, este considerată disproporționată și discriminatorie de către președintele ANRE, Nicolae Havrileț.

Profitul Yahoo a crescut la aproape 6,8 miliarde de dolari, după listarea Alibaba pe bursă

Profitul Yahoo a crescut la aproape 6,8 miliarde de dolari, după listarea Alibaba pe bursă - Profitul Yahoo pentru al treilea trimestru din acest an a crescut semnificativ, la 6,77 miliarde de dolari, prin comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, datorită câştigului net de 6,3 miliarde de dolari obţinut din listarea pe bursa din New York a grupului de comerţ electronic Alibaba.

Lazea: România se bazează pe o industrie slab sau mediu tehnologizată

Lazea: România se bazează pe o industrie slab sau mediu tehnologizată - Industria are o pondere importantă în structura produsului intern brut şi este în creştere, însă România se bazează pe o industrie slab sau mediu tehnologizată, iar pentru a spera la o industrie înalt-tehnologizată trebuie mai întâi să realizeze o reformă profundă în educaţie, a declarat miercuri economistul-şef al Băncii Naţionale a României, Valentin Lazea, în cadrul conferinţei ”Economia românească la ieșirea din criză: Perspectivele și oportunitățile în context intern și european”.

Tensiuni în Est! Rusia interzice temporar importurile de carne din Republica Moldova

Tensiuni în Est! Rusia interzice temporar importurile de carne din Republica Moldova - Rusia va impune un embargou temporar asupra importurilor de carne din Republica Moldova începând din 27 octombrie, a anunţat directorul serviciului federal rus veterinar şi fitosanitar, Serghei Dankvert, citat de agenţia Tass.

Criza provocată de embargoul impus de Rusia ar putea dura 6 luni

Criza provocată de embargoul impus de Rusia ar putea dura 6 luni - Criza provocată de embargoul impus de Rusia ar putea dura 6 luni, potrivit estimărilor realizate de crescătorii de suine şi păsări, a declarat, miercuri, Peter Tamaş Nagy, secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Programul Casa Verde în întârziere! Administraţia Fondului de Mediu analizează 10.000 de dosare depuse în anul 2011

Programul Casa Verde în întârziere! Administraţia Fondului de Mediu analizează 10.000 de dosare depuse în anul 2011 - Aproape 10.000 de dosare depuse de către beneficiari în Programul 'Casa Verde' în anul 2011 sunt în analiză, iar până la finele acestui an cei acceptaţi ar putea primi contractele spre semnare, a declarat pentru Agerpres preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu – AFM, Adrian Gearâp.

Aplicații mobile utile pentru călătoria cu mijloacele de transport în comun

Aplicații mobile utile pentru călătoria cu mijloacele de transport în comun - Specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm recomandă o serie de aplicații utile pentru călătoria cu mijloacele de transport în comun.

Piaţa IT va creşte în acest an cu 9,1% și se va cifra la 5,4 miliarde lei

Piaţa IT va creşte în acest an cu 9,1% și se va cifra la 5,4 miliarde lei - Piaţa de IT din România va creşte în acest an cu 9,1%, la 5,4 miliarde de lei, surclasând evoluţia din majoritatea ţărilor din regiune. Avansul este susţinut de creşterea economică puternică şi de statutul de centru regional pentru profesionişti IT, potrivit Business Monitor International.

NVIDIA consolidează echipa de management pentru Europa

NVIDIA consolidează echipa de management pentru Europa - NVIDIA anunță numirea a doi directori care vor gestiona piețele din Europa, Orientul Mijlociu și India.

ESET a lansat o nouă generație de produse

ESET a lansat o nouă generație de produse - ESET, liderul global în protecția digitală proactivă, a lansat astăzi cea mai noi generație a produselor sale de securitate destinate utilizatorilor casnici: ESET NOD32 Antivirus 8 și ESET Smart Security 8.

Ionuţ Dumitru: România va avea, în acest an, o creştere economică de 1,5%

Ionuţ Dumitru: România va avea, în acest an, o creştere economică de 1,5% - România va obţine, în acest an, o creştere economică de 1,5%, fără a fi luată în calcul agricultura, având în vedere cifrele slabe referitoare la evoluţia principalelor sectoare ale economiei în primele opt luni ale acestui an, a declarat miercuri preşedintele Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru, conferinţei ”Economia românească la ieșirea din criză: Perspectivele și oportunitățile în context intern și european”.

CNIPMMR: Firmele din Bucureşti sunt controlate abuziv de ANAF

CNIPMMR: Firmele din Bucureşti sunt controlate abuziv de ANAF - Peste 200 de firme din Capitală au fost controlate abuziv, începând din luna martie a anului trecut, de inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), foarte multe IMM-uri cu o activitate profitabilă intrând în incapacitate de plată şi având conturile imediat blocate, a declarat, miercuri, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, într-o conferinţă de presă.

Peste 60.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la Indagra

Peste 60.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la Indagra - Reprezentanţii centrului expoziţional Romexpo se aşteaptă ca numărul vizitatorilor la cea de-a XIX-a ediţie a târgului Indagra să îl depăşească pe cel înregistrat în 2013, respectiv 60.000.