Stiri Monden Sport Economie Actualitate

Cele mai citite stiri

Mesajul de DINCOLO DE MOARTE al Marioarei Zăvoranu. Ţi se va face pielea de găină când vei citi

Vă mai amintiți de Marina Florea? Incredibil cum arată astăzi doamna muzicii ușoare

MOŞTENIRE SURPRIZĂ pentru Oana Zăvoranu! Vedeta NU se aştepta să primească şi ASTA de la mama ei

Adrian Minune și-a vândut CASA, convins că ESTE BÂNTUITĂ. Povestea lui te face să TRESARI: ”Nu am crezut, până nu am văzut”

CUM ARATĂ mormântul Marioarei Zăvoranu! Imaginile asta te vor face SĂ PLÂNGI | FOTO

EXCLUSIV | Ce a pățit Cristina Șișcanu când a mers la capela unde e sicriul Marioarei Zăvoranu

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ ÎN MAREA NEAGRĂ. "Va fi HAOS..."

Un aliat al sănătății și al frumuseții, GHIMBIRUL arde grăsimile din organism

Cine a fost ULTIMUL BĂRBAT din viața MĂRIOAREI ZĂVORANU! Vezi CUM ARĂTA!

O execuție mediatică ordonată de Cozmin Gușă, fostul consultant politic al Elenei Udrea

SCHIMBARE anunțată de Google. Ce se ÎNTÂMPLĂ de marți cu cei care folosesc motorul de căutare pe TELEFON

Oana ZĂVORANU și-a călcat pe INIMĂ. Ce a făcut când a PLECAT spre CIMITIR

Oana Zăvoranu, COPLEȘITĂ de DURERE. Cuvintele care au RĂPUS-O | FOTO

GIGICU, unchiul Oanei Zăvoranu, scandal la cimitir

FOTO VIDEO Artista Paula Raţ a fost îngropată în rochie de mireasă, pe ritmurile melodiei pe care a iubit-o cel mai mult: "Please, remember me!”

Viața și ororile lui Ioan Clămparu! Temutul interlop este acum la doi pași de Elena Udrea

EXCLUSIV | A tras obloanele peste împărăția de 10 milioane de dolari

O CELEBRĂ DANSATOARE din BRAZILIA, împușcată MORTAL în PLINĂ STRADĂ | VIDEO

Oana Zăvoranu a anulat înmormântarea! Află când va fi îngropată Marioara

Case în stil bavarez: multe flori şi picturi ce spun poveşti despre oamenii locului

LIVE BLOG Fed Cup | Canada - România 1-1, în barajul ironiilor. Begu, cu probleme fizice, o înfruntă pe Bouchard, de la ora 20:00. Dulgheru - Abanda, după 21:30

LIBERTATEA TE AJUTĂ | Cine călătoreşte gratis în Bucureşti?

Live Text Fed Cup. Alexandra Dulgheru - Francoise Abanda: duminică, ora 21.30

Euro, ca o Fata Morgana. La ce folos că îndeplinim criteriile dacă nu putem adera?

Tati s-a transformat într-o mami sexy

Ziarul Financiar 21.04.2015, ziarul Ziarul Financiar de azi

Ziarul Ziarul Financiar din 21.04.2015, cele mai noi stiri din ziarul Ziarul Financiar, ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - www.zf.ro

Cele mai noi stiri Ziarul Financiar

Loteria bonurilor fiscale: câţi bani va primi fiecare câştigător?

Loteria bonurilor fiscale: câţi bani va primi fiecare câştigător? -

Florin Popa, Orange România: Companiile şi-au învins frica de accesare a datelor de la distanţă

Florin Popa, Orange România: Companiile şi-au învins frica de accesare a datelor de la distanţă - Mediul de business local a trecut peste teama de a accesa datele companiei de la distanţă, astfel că, există o cerere tot mai mare pentru traficul de date mobile. Dacă anul trecut clienţii consumau în jur de 300 MB pe lună, în luna februarie a acestui an cifra s-a dublat, susţine lui Florin Popa, Business to Business Director al Orange România, prezent astăzi la ZF Mobilio Summit, organizat de ZF.

Valentin Ştefan, Vodafone: Utilizarea internetului de pe smartphone a crescut foarte mult, în timp ce pe PC este în uşoară scădere

Valentin Ştefan, Vodafone: Utilizarea internetului de pe smartphone a crescut foarte mult, în timp ce pe PC este în uşoară scădere - Interesul românilor pentru smartphone-uri este foarte ridicat, iar companiile pot exploata acest trend în favoarea lor, a spus Valentin Ştefan, business development manager la Vodafone România, la ZF Mobilio.

Peste 5% dintre maşinile verificate de RAR în primele 3 luni prezentau pericol iminent de accident

Peste 5% dintre maşinile verificate de RAR în primele 3 luni prezentau pericol iminent de accident - Inspectorii Registrului Auto Român (RAR) au descoperit în urma acţiunilor de control derulate în primul trimestru, la nivel naţional, că 1.139 de vehicule din cele 20.537 verificate prezentau pericol iminent de accident, una dintre măsurile luate fiind reţinerea certificatului de înmatriculare.

Andrei Pitiş, CTO-ul şi fondatorul Vector Watch, la ZF Mobilio: "Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou”

Andrei Pitiş, CTO-ul şi fondatorul Vector Watch, la ZF Mobilio: "Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou” -

Conferinţa de Risc de Ţară Coface, impactul politicii monetare BCE şi a relaxării fiscale din România

Conferinţa de Risc de Ţară Coface, impactul politicii monetare BCE şi a relaxării fiscale din România -

UE a aprobat acordul Rusia-Ungaria privind livrarea de combustibil nuclear pentru centrala Paks

UE a aprobat acordul Rusia-Ungaria privind livrarea de combustibil nuclear pentru centrala Paks - Comisia Europeană (CE) a aprobat acordul dintre Ungaria şi Rusia cu privire la livrarea de combustibil radioactiv pentru Centrala Nucleară de la Paks, a anunţat luni Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Viktor Orban, relatează MTI.

Cum evoluează cursul de schimb marţi dimineaţă

Cum evoluează cursul de schimb marţi dimineaţă - Euro a deschis marţi în creştere în piaţa interbancară locală, aproape de 4,44 lei/euro, pe volume ridicate la tranzacţionare, în timp ce pe pieţele externe moneda europeană a pierdut teren faţă de valutele importante, în contextul temerilor privind situaţia Greciei.

Dominik Wober, Google: Peste 30% din români deschid internetul imediat ce se trezesc

Dominik Wober, Google: Peste 30% din români deschid internetul imediat ce se trezesc -

Cotidianul The New York Times, recompensat cu trei premii Pulitzer

Cotidianul The New York Times, recompensat cu trei premii Pulitzer - Cotidianul american The New York Times a câştigat trei premii Pulitzer - două pentru acoperirea mediatică a epidemiei de Ebola din Africa de Vest şi unul despre lobby-ul american -, au anunţat, luni, reprezentanţii Universităţii Columbia, care decernează aceste distincţii, informează Reuters.

Softiştii de la Fortech caută 100 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca

Softiştii de la Fortech caută 100 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca - Furnizorul de software Fortech din Cluj-Napoca, controlat în principal de antreprenorul Călin Văduva, vrea să recruteze în acest an aproximativ 100 de oameni pentru sediile deţinute în Cluj-Napoca, în principal în zona de dezvoltare de software, dar şi în zone complementare (business analysis, system analysis, online marketing, data operations). Compania a ajuns în prezent la peste 450 de angajaţi în cele trei sedii deţinute în Cluj-Napoca.

Euro, ca o Fata Morgana. La ce folos că îndeplinim criteriile dacă nu putem adera?

Euro, ca o Fata Morgana. La ce folos că îndeplinim criteriile dacă nu putem adera? -

Distribuitorul IT Smart Distribution ţinteşte afaceri de 25 mil. euro

Distribuitorul IT Smart Distribution ţinteşte afaceri de 25 mil. euro - În primele trei luni ale anului, distribuitorul de echipamente şi soluţii software a înregistrat deja venituri de 5 mil. euro.

Ce spun rapoartele ANRE: Consumul de energie pentru industrie a depăşit nivelul de dinainte de criză

Ce spun rapoartele ANRE: Consumul de energie pentru industrie a depăşit nivelul de dinainte de criză - O parte din creştere provine şi din mutarea în sectorul industrial, concurenţial, a unora din clienţii de pe piaţa reglementată.

Isărescu: Zilele intră în sac pentru adoptarea euro şi nu avem "foaie de parcurs". Nu ai cum să te simţi bine într-un club bogat fără un anumit nivel de trai

Isărescu: Zilele intră în sac pentru adoptarea euro şi nu avem "foaie de parcurs". Nu ai cum să te simţi bine într-un club bogat fără un anumit nivel de trai - Trecerea la euro a fost până acum o ţin­tă mişcătoare. Iniţial, obiectivul a fost 2014. Ulterior, s-a profilat momentul ianuarie 2015 pentru trecerea efectivă la moneda uni­că europeană. Apoi, a fost o perioadă "fără ţintă". Iar acum obiectivul anunţat de Guvern este 1 ianuarie 2019.

Bucureştiul şi cinci judeţe au jumătate din exporturile României

Bucureştiul şi cinci judeţe au jumătate din exporturile României - Companiile din Capitală asigură 17% din totalul exporturilor, iar judeţele Argeş, Timiş, Arad, Constanţa şi Braşov aduc în balanţa comercială a României alte 18 mld. euro, împreună cu Bucureştiul generând 50% din exporturile de 52,5 mld. euro din economia locală.

Mai mulţi fermieri arădeni au construit o fabrică de lactate ca să intre în hipermarketuri

Mai mulţi fermieri arădeni au construit o fabrică de lactate ca să intre în hipermarketuri - Un grup 16 de fermieri a devenit furnizorul celor mai mari reţele de comerţ modern după ce a investit 2 mil. euro într-o fabrică de lactate în Arad.

Altex a ajuns din nou după şase ani la afaceri de 350 mil. €

Altex a ajuns din nou după şase ani la afaceri de 350 mil. € - Altex, liderul pieţei locale de electro&IT, a terminat anul trecut cu afaceri de circa 350 de milioane de euro, revenind astfel după şase ani la nivelul din 2008 al businessului calculat în euro.

Fondul Proprietatea se listează pe 29 aprilie la bursa din Londra

Fondul Proprietatea se listează pe 29 aprilie la bursa din Londra - Franklin Templeton, administratorul activelor de 12,65 miliarde de lei ale Fondului Proprietatea (FP), a anunţat ieri că vizează listarea secundară pe segmentul "Specialist Fund Market” operat de bursa de la Londra pe 29 aprilie, sau în jurul acestei date, prin intermediul certificatelor de depozit (Global Depositary Receipts - GDR).

Rekkers a ajuns la finanţări de 76 de milioane de euro aduse în patru ani la Agricover

Rekkers a ajuns la finanţări de 76 de milioane de euro aduse în patru ani la Agricover - Grupul agricol a luat 22 de milioane de euro de la EximBank după ce a mai luat 15,5 milioane de euro de la aceeaşi instituţie în 2013.